Monday, December 29, 2014

Throwback Redang




Dah lama tak post apa-apa kat blog sendiri. Bersawang. So basically, today saya nak throwback sikit tentang saya dan sahabat-sahabat saya bercuti Di pulau redang. Kononya untuk Hilangkan stress and before habiskan zaman bujang masing-masing nak vaca together2 la. So setelah berbincang satu sama lain kita pakat nk bercuti ke Pulau Redang Terengganu.


Ok, Let's Go!

Perjalanan kami bermula dengan menaiki bas. Sebab masing-masing tak nak drive. faham-faham je la kenapa tak nak drive. (Penat).. 

then, we safely arrived at Kuala Terengganu.

After that, Pergi  jeti la kan.. nak pergi mana lagi.. kata pun nak pergi pulau,








Post a Comment