Monday, December 29, 2014

Throwback Redang



video

Dah lama tak post apa-apa kat blog sendiri. Bersawang. So basically, today saya nak throwback sikit tentang saya dan sahabat-sahabat saya bercuti Di pulau redang. Kononya untuk Hilangkan stress and before habiskan zaman bujang masing-masing nak vaca together2 la. So setelah berbincang satu sama lain kita pakat nk bercuti ke Pulau Redang Terengganu.


Ok, Let's Go!

Perjalanan kami bermula dengan menaiki bas. Sebab masing-masing tak nak drive. faham-faham je la kenapa tak nak drive. (Penat).. 

then, we safely arrived at Kuala Terengganu.

After that, Pergi  jeti la kan.. nak pergi mana lagi.. kata pun nak pergi pulau,