Wednesday, August 15, 2012

colorful mind.

Well today i just want to shared with all of you about the illustration that i've draw today. haha walaupun tak seberapa at least masing2 ada kelebihan dan kelemahannya. apa pun bersempena dengan hari yang ceria ni.. sama la dengan shawl yang saya pakai hari ni, saya tiba-tiba dapat inspiration by shawl ni la.its about a lovely day thinking out of the box! haha the colorful mind.. NOT colorful hair okey! its about a woman in a colorful mind. she's thinking a lot of joy that she can do.




saya banyak refer pada bazaar magazine coz kalau kita sendiri dapat tgk dalam magazine ni banyak figure fashion yang cantik dengan graphic yang diorang apply.


ini la dia kalau tangan dh mula bergerak, maka huru hara la jadinya. lama-lama pandang pmpn ni macam pmpn sihir pun ada. hehe.. itu kelemahan tu. lagipun saya masih belajar lagi.


saya zoom in sikit.. ha nampak la saya masih lagi belajar sebab bahagian mata nampak cacat.tapi xpe, saya akan improve lagi.. chaiyok untuk diri sendiri!! (-.-')

Akhir kata dari saya, selamat mencuba, selamat beramal selamat segala-galanya selamat hari raya. ok, 
SENYUM BURUK SIKIT!


ok tata.